Sejai un ķermenim

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem.

     

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Kondensāti iegūti no augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem.

     

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem.

     

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Meža aveņu lapu kondensāts.

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem.

     

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem.

     

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem, matu skalošanai.

     

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem, matu skalošanai.

     

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem, matu skalošanai.

     

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem, matu skalošanai.

     

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Kļavu ziedu kondensāts.

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem, matu skalošanai.

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem, matu skalošanai.

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem, matu skalošanai.

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem, matu skalošanai.

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem, matu skalošanai.

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem, matu skalošanai.

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Upeņu lapu kondensāts.

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem, matu skalošanai.

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem, matu skalošanai.

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Mazgājama un atkārtoti lietojama kokvilnas drāniņa kosmētikas noņemšanai, masāžai vai ķermeņa mazgāšanai. Pielāgota plaukstai un ērti satverama.

    Zero waste jeb bezatkritumu dzīvesstila piekritējiem un ikvienam, kam rūp dabiskums un apkārtējā vide.

    Roku darbs.

    Diametrs 8 cm.

    Krāsa - bāli zaļa.

    • Mērvienība 1 gab.
    EUR3.90
    Skaits:

    Mazgājama un atkārtoti lietojama lina/kokvilnas drāniņa kosmētikas noņemšanai, masāžai vai ķermeņa mazgāšanai. Pielāgota plaukstai un ērti satverama.

    Zero waste jeb bezatkritumu dzīvesstila piekritējiem un ikvienam, kam rūp dabiskums un apkārtējā vide.

    Roku darbs.

    Diametrs 8 cm.

    • Mērvienība 1 gab.
    EUR3.90
    Skaits:

    Nātru kondensāts.

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem.

     

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Meža zemenu lapu kondensāts.

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem.

     

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Majorāna, timiāna un pētersīļu kondensāts.

    Kondensāti iegūti no ārstniecības augiem to kaltēšanas procesā.

    Kondensāts ir no auga iztvaikojušais ūdens ar tajā izšķīdušajiem aromātiskajiem savienojumiem - ēteriskajām eļļām, fenolspirtiem, fenolkarbonskābēm un citiem.

    Kondensāts rodas žāvējot ārstniecības augus 45 grādu temperatūrā tāda tipa slēgtajās žāvētavās, kur uz augiem iedarbojas silts gaiss un radušos kondensātu izvada no žāvētavas. Kondensāts nesatur mākslīgi pievienotu ūdeni. Lielākoties kondensāti ir izteikti sārmaini. Tiem piemīt viegls aromāts. Izmantojami dzeršanai, ēdienu pagatavošanai, kosmētiskiem nolūkiem.

     

    • Mērvienība 330 ml
    EUR0.45
    Skaits:

    Bilde1

    ekoprodukts

     

    Bilde2

    4035372

    Bilde3

    7227740

    Bilde4

    9826710 orig

    © Zemnieku saimniecība "Indrāni". Kontakttālrunis: +(371) 29-455-715